Vacature HR professional

Gepubliceerd
02 / 10 / 2024
Auteur
Anniek van Buren
Home Nieuws Vacature HR professional

Bouw jij mee aan een toekomst vol techniek?

Laten we eerlijk zijn: HR is soms net als een Ikea-kast. Je begint vol goede moed, maar halverwege kom je erachter dat er iets niet klopt, en voor je het weet, zit je met een plank op schoot en een paar losse schroeven die nergens in lijken te passen. Nou, bij REMO zoeken we iemand die die plank wél op de juiste plek krijgt. Een HR-held(in) die niet terugdeinst voor wat puzzelwerk en die houdt van pionieren. Want dat mag hier. Sterker nog: we verwachten het!

Over ons

Bij REMO, dé technische bedrijfsvakschool van Twente, leiden we niet alleen de techneuten van morgen op, maar zorgen we ook dat ons eigen team (16 man sterk!) floreert. We hebben meer dan 100 studenten in dienst, die drie dagen per week bij onze lidbedrijven aan de slag gaan. Daarnaast begeleiden we elk jaar nog eens 200 cursisten/studenten. Lekker veel reuring dus, en daar kun jij je HR-hart aan ophalen!

Wat ga je doen?

Benieuwd naar wellicht je toekomstige collega’s?

Wat bieden wij?

Solliciteren?

Stuur je cv en een korte motivatie naar Rianne, r.doeschot@remo-wt.nl. En wie weet drink je binnenkort een kop koffie met ons (of thee, als je dat liever hebt). We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Rianne Doeschot

Rianne Doeschot directeur REMO

Directeur

Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem contact op met Rianne of bekijk de vacature op onze speciale werken bij REMO website via onderstaande link:

Vacature HR professional