Praktijkopleiders avond

Gepubliceerd
07 / 10 / 2024
Auteur
Anniek van Buren
Home Nieuws Praktijkopleiders avond

Op 21 november 2024 organiseert REMO een praktijkopleiders avond. Dit is dé gelegenheid om REMO beter te leren kennen, andere praktijkopleiders te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en nieuwe inzichten op te doen. Of je nu al jaren praktijkopleider bent of net begint, deze avond biedt iets waardevols voor iedereen.

Programma:

Workshop: “Samen Sterker: Verwachtingen en Ervaringen Delen”
Begeleid je een REMO student? In deze workshop ontdek je wat er van jou als praktijkopleider wordt verwacht en hoe je je student optimaal kunt ondersteunen. We behandelen de werkwijze van REMO en het ROC van Twente, de leeromgeving Cumlaude, de urenverantwoording en de BPV. Daarnaast kun je sparren met andere praktijkopleiders, instructeurs en docenten. Dit is hét moment om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Workshop: “Generatie Z: Hoe begeleid je de nieuwe generatie?”
Begeleid je dit jaar geen REMO student? Deze workshop is voor jou! Bastiaan Neurink geeft een interactieve sessie waarin hij de unieke kenmerken van Generatie Z bespreekt en praktische tools geeft om deze generatie succesvol te coachen.

Waarom deelnemen?

Deze avond geeft je de kans om direct van collega-praktijkopleiders, docenten en instructeurs te leren. Je gaat naar huis met praktische handvatten om je studenten nóg beter te begeleiden. En je vergroot je netwerk, wat altijd waardevol is.

Locatie:
REMO, Morsweg 4, Rijssen.

Datum:
21 november 2024

Meld je nu aan en zorg dat je deze waardevolle avond niet mist.

Uitnodiging

Uitnodiging Praktijkopleiders avond 21 novemberDownloaden