Metaalbewerken

Opleidingen

Onze opleidingen

4

Plaatwerker

BBL niveau 2

Als plaat- en constructiewerker maak je producten en constructies van metalen platen en profielen. Je bewerkt de platen en profielen hierbij tot lichte plaatconstructies van ongelegeerd staal, aluminium en roestvast staal.

Je maakt bijvoorbeeld onderdelen voor mengapparaten en voorraadsilo’s. Je werkt aan de hand van tekeningen, schetsen of mondelinge opdrachten en maakt gebruik van technieken als snijden, buigen en booglassen.

  • Direct meer weten
  • Of meer informatie

Je krijgt erg veel verantwoordelijkheid, dat is mooi. Je zit echt in het volwassen wereldje. Het is hard werken, maar erg leuk.

Tom Boelens

EEN OPLEIDING VOLGEN

BIJ REMO

WEST-TWENTE

Hoe ziet de opleiding eruit?

De beroepsopleiding Metaalbewerken is een Beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je enkele dagen per week bij REMO West-Twente werkt en leert en daarnaast enkele dagen bij een lidbedrijf werkt. Zo leer je het vak in de praktijk, en leer je alleen de theorie die je echt in je werk nodig hebt.

Wat kost mijn opleiding?

Deze opleiding kost je werkelijk niets, want REMO West-Twente betaalt al je studiekosten. REMO West-Twente vraagt geen lesgeld en je mag gratis gebruik maken van lesmateriaal, werkkleding, gereedschappen en veiligheidsmiddelen.

Krijg ik ook salaris uitbetaald?

Je treedt voor de duur van je opleiding in dienst bij REMO West-Twente. Elke maand krijg je een salaris uitgekeerd. Dit salaris wordt ook doorbetaald tijdens de dagen dat je op het praktijkcentrum werkt en leert. De kans is groot dat je na je opleiding bij een lidbedrijf van REMO West-Twente aan de slag kunt.

AANMELDEN BIJ REMO WEST-TWENTE

Wil jij bij REMO jouw opleiding volgen? Ben je gemotiveerd? Meld je nu aan.

aanmelden bij remo