Metaalbewerken

Opleidingen

Onze opleidingen

4

Allround plaatwerker

BBL niveau 3

Als Allround plaatwerker ben je werkzaam in de sector Techniek. Je voert werkzaamheden uit op de afdeling plaatbewerking voor verschillende marktsegmenten waaronder de transportmiddelenindustrie, machine- en apparatenbouw, telecommunicatie, computerindustrie, voedingsmiddelen- en drankenindustrie en verkeerssystemen.

Als Allround Plaatwerker heb je een uitvoerende en een vaktechnisch controlerende rol. Jij ziet erop toe dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en die van je collega’s. De kerntaken die behoren bij deze opleiding zijn het vervaardigen van producten en het samenbouwen van deelproducten.

  • Direct meer weten
  • Of meer informatie

Je mag zo de werkplaats in en machines starten. Je leert er veel en je leert erg breed. Dat is een groot voordeel, ook voor je toekomst.

Thijmen van Riele

EEN OPLEIDING VOLGEN

BIJ REMO

WEST-TWENTE

Hoe ziet de opleiding eruit?

De beroepsopleiding Metaalbewerken is een Beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je enkele dagen per week bij REMO West-Twente werkt en leert en daarnaast enkele dagen bij een lidbedrijf werkt. Zo leer je het vak in de praktijk, en leer je alleen de theorie die je echt in je werk nodig hebt.

Wat kost mijn opleiding?

Deze opleiding kost je werkelijk niets, want REMO West-Twente betaalt al je studiekosten. REMO West-Twente vraagt geen lesgeld en je mag gratis gebruik maken van lesmateriaal, werkkleding, gereedschappen en veiligheidsmiddelen.

Krijg ik ook salaris uitbetaald?

Je treedt voor de duur van je opleiding in dienst bij REMO West-Twente. Elke maand krijg je een salaris uitgekeerd. Dit salaris wordt ook doorbetaald tijdens de dagen dat je op het praktijkcentrum werkt en leert. De kans is groot dat je na je opleiding bij een lidbedrijf van REMO West-Twente aan de slag kunt.

AANMELDEN BIJ REMO WEST-TWENTE

Wil jij bij REMO jouw opleiding volgen? Ben je gemotiveerd? Meld je nu aan.

aanmelden bij remo