Mechatronica

Opleidingen

Onze opleidingen

2

Eerste monteur mechatronica

BBL niveau 3

Als eerste monteur bouw je zowel eenvoudige als complexe mechatronische producten samen, regelt deze af en test deze. Je werkt zelfstandig en waar nodig begeleidt je de werkzaamheden. Je werkt meestal binnen het bedrijf, maar soms ook op locatie bij de klant. De kerntaken zijn voornamelijk het vervaardigen van deelproducten, het bouwen van machines en/of mechatronische producten en het testen van machines en/of mechatronische producten. Een machine of installatie in een bedrijf moet nauwkeurig zijn afgesteld en goed functioneren. Dit is van groot belang voor de kwaliteit en snelheid van de productie. Als eerste monteur mechatronica lever je hieraan een belangrijke bijdrage. Je hebt dus een belangrijke en verantwoordelijke baan!

  • Direct meer weten
  • Of meer informatie

Ik wil alles leren over machines en de techniek achter een machine. Leren en werken combineren maakt dat nog mooier!

Frank Boode

EEN OPLEIDING VOLGEN

BIJ REMO

WEST-TWENTE

Hoe ziet de opleiding eruit?

De beroepsopleiding Mechatronica is een Beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je enkele dagen per week bij REMO West-Twente werkt en leert en daarnaast enkele dagen bij een lidbedrijf werkt. Zo leer je het vak in de praktijk, en leer je alleen de theorie die je echt in je werk nodig hebt.

Wat kost mijn opleiding?

Deze opleiding kost je werkelijk niets, want REMO West-Twente betaalt al je studiekosten. REMO West-Twente vraagt geen lesgeld en je mag gratis gebruik maken van lesmateriaal, werkkleding, gereedschappen en veiligheidsmiddelen.

Krijg ik ook salaris uitbetaald?

Je treedt voor de duur van je opleiding in dienst bij REMO West-Twente. Elke maand krijg je een salaris uitgekeerd. Dit salaris wordt ook doorbetaald tijdens de dagen dat je op het praktijkcentrum werkt en leert. De kans is groot dat je na je opleiding bij een lidbedrijf van REMO West-Twente aan de slag kunt.

AANMELDEN BIJ REMO WEST-TWENTE

Wil jij bij REMO jouw opleiding volgen? Ben je gemotiveerd? Meld je nu aan.

aanmelden bij remo