Elektrotechniek

Opleidingen

Onze opleidingen

3

Eerste monteur industriële installaties en systemen

BBL niveau 3

Je maakt onderdelen voor elektrotechnische producten en systemen. Je monteert bijvoorbeeld schakel- en besturingskasten. Die bedraad en installeer je. Daarna test je of alles werkt. Natuurlijk kun je ook een storing verhelpen en zorg je voor onderhoud. Je werkt zelfstandig en als dat nodig is, begeleid je collega’s. Je werk speelt zich voornamelijk af binnen de elektrotechniek en elektronica. Daarnaast kun je in aanraking komen met ICT (hardware) en werktuigbouwkunde.

  • Direct meer weten
  • Of meer informatie

Je mag zo de werkplaats in en machines starten. Je leert er veel en je leert erg breed. Dat is een groot voordeel, ook voor je toekomst.

Thijmen van Riele

EEN OPLEIDING VOLGEN

BIJ REMO

WEST-TWENTE

Hoe ziet de opleiding eruit?

De beroepsopleiding Elektrotechniek is een Beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je enkele dagen per week bij REMO West-Twente werkt en leert en daarnaast enkele dagen bij een lidbedrijf werkt. Zo leer je het vak in de praktijk, en leer je alleen de theorie die je echt in je werk nodig hebt.

Wat kost mijn opleiding?

Deze opleiding kost je werkelijk niets, want REMO West-Twente betaalt al je studiekosten. REMO West-Twente vraagt geen lesgeld en je mag gratis gebruik maken van lesmateriaal, werkkleding, gereedschappen en veiligheidsmiddelen.

Krijg ik ook salaris uitbetaald?

Je treedt voor de duur van je opleiding in dienst bij REMO West-Twente. Elke maand krijg je een salaris uitgekeerd. Dit salaris wordt ook doorbetaald tijdens de dagen dat je op het praktijkcentrum werkt en leert. De kans is groot dat je na je opleiding bij een lidbedrijf van REMO West-Twente aan de slag kunt.

AANMELDEN BIJ REMO WEST-TWENTE

Wil jij bij REMO jouw opleiding volgen? Ben je gemotiveerd? Meld je nu aan.

aanmelden bij remo