Elektrotechniek

Opleidingen

Onze opleidingen

3

Eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit

BBL niveau 3

In deze vernieuwde opleiding leer jij hoe je elektrische installaties in woningbouw alsook in de utiliteit volgens de norm moet opleveren. Het keuren van deze elektrische installaties is hierbij een centraal en belangrijk thema. Nieuwe ontwikkelingen binnen de elektrotechniek, zoals huisautomatisering, domotica en ledverlichting komen uitgebreid aan de orde. Je ontwikkelt besturingsprogramma’s en regelt installaties in. Bovendien begeleid je andere monteurs. Samenwerken, zelfverzekerd zijn, verantwoordelijkheid nemen en oog hebben voor kwaliteit zijn competenties die in deze opleiding centraal staan. 

  • Direct meer weten
  • Of meer informatie

Je leert heel zelfstandig en je bepaalt zelf je tempo, maar je moet er echt voor gaan. Dat is ontzettend belangrijk.

Arjan ten Hove

EEN OPLEIDING VOLGEN

BIJ REMO

WEST-TWENTE

Hoe ziet de opleiding eruit?

De beroepsopleiding Elektrotechniek is een Beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Dit betekent dat je enkele dagen per week bij REMO West-Twente werkt en leert en daarnaast enkele dagen bij een lidbedrijf werkt. Zo leer je het vak in de praktijk, en leer je alleen de theorie die je echt in je werk nodig hebt.

Wat kost mijn opleiding?

Deze opleiding kost je werkelijk niets, want REMO West-Twente betaalt al je studiekosten. REMO West-Twente vraagt geen lesgeld en je mag gratis gebruik maken van lesmateriaal, werkkleding, gereedschappen en veiligheidsmiddelen.

Krijg ik ook salaris uitbetaald?

Je treedt voor de duur van je opleiding in dienst bij REMO West-Twente. Elke maand krijg je een salaris uitgekeerd. Dit salaris wordt ook doorbetaald tijdens de dagen dat je op het praktijkcentrum werkt en leert. De kans is groot dat je na je opleiding bij een lidbedrijf van REMO West-Twente aan de slag kunt.

AANMELDEN BIJ REMO WEST-TWENTE

Wil jij bij REMO jouw opleiding volgen? Ben je gemotiveerd? Meld je nu aan.

aanmelden bij remo