MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR ONZE sponsorBEDRIJVEN

REMO heeft een groot aantal bedrijven die op enigerlei manier de vereniging sponseren. Dit kan zijn door het verzorgen van een presentatie of het leveren van machine onderdelen, gereedschappen of bepaalde licenties.

De sponsoren maken het mogelijk de opleidingen nog interessanter te maken door regelmatig presentaties te verzorgen. Op deze manier blijven wij en de studenten up to date van de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied.

Daarnaast is het voor de vereniging ook kostenbesparend wanneer er allerlei machine onderdelen of gereedschappen kosteloos worden geschonken. REMO is de sponsoren erkentelijk dat zij op deze manier bereid zijn hun steentje bij te dragen in het succes van de opleidingen.

REMO is continue bezig om te kijken of er bedrijven zijn die op een zinvolle manier de vereniging kunnen sponseren. Op dit moment zijn wij in gesprek met een aantal leveranciers om hieraan een goede invulling te geven. Wanneer u geïnteresseerd bent geraakt en de vereniging graag wilt sponseren en bij deze selectieve groep van bedrijven wilt horen dan kunt u contact opnemen via het contact formulier.

Alle sponsoren worden zichtbaar gepresenteerd door een bord dat aan de muur hangt in de praktijkhal.